Karen Damen, bekend van K3, staat in het middelpunt van een mediastorm. De Nederlandse tabloidpers heeft het gewaagd te suggereren dat haar recente huwelijksbreuk te wijten is aan een vermeende affaire met haar nieuwe manager William Vaesen. 

Deze geruchten, “uit de lucht gegrepen”, hebben de aandacht van de media getrokken, maar Karen en haar intimi wijzen ze resoluut af. Ze legt in Dag Allemaal uit dat haar focus ligt op het afronden van haar echtscheiding en het beschermen van haar zoon Sky. 

Deze situatie herinnert aan een eerdere roddel over Bart Peeters, waarbij nepnieuws over zijn privéleven werd verspreid. 

Dit voorval in Karens leven benadrukt nogmaals de uitdagingen van het leven in de spotlights; waarbij feiten vaak verloren gaan in de jacht op sensationele koppen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.