Politici krijgen bakken kritiek over zich heen. Enkele dagen voor de verkiezingen lopen zij meer dan ooit in de schijnwerpers en neemt die kritiek alleen maar toe.

Conner Rousseau staat erom bekend om zijn sociale media goed op te volgen, maar woensdagmiddag was het toch weer slikken toen hij een bericht van ene zekere Rania las.

“Dan nog vind ik het gek en fucking pervers dat je steun krijgt om kinderen van 4 jaar al als gay te programeren” schrijft Rania (we nemen de schrijffouten bewust over als we citeren).

“Bende pervers. 4 jaar sorry ik weet da je maar een homo bent en god zij dank da je nooit kinderen zult krijgen maar de dag dat er een kind echt telt in jouw ogen en hij word van kinds af aan al gebrainwasht en gemanipuleerd word om niet meer te zijn wat het moet zijn doe dan u pijplippe ope voor de rest blijf op u plaats en ontvang zelf alles maar in u kont maar laat onze kinderen mest rust”, lezen we verder.

Conner Rousseau schrikt wellicht al lang niet meer van dit soort reacties. “Misschien had deze vrouw net wel op school moeten leren dat een geaardheid aangeboren is en niet kan programmeren”, reageert de politicus.

“Beangstigende verdraagzaamheid in mijn inbox de laatste dagen. Maar we blijven strijden voor gelijke rechten”, is de zelfverzekerde reactie van Rousseau.

Tot slot stelt Rousseau zich nog één vraag. “Het kindergeld dat ze krijgt mede dankzij mijn belastingen blijven welkom veronderstel ik?”

Is Rania écht zeker van haar stuk dat Conner Rousseau nooit een kind zal hebben? Alles kan nog!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.