VTM brengt ‘Starstruck’ op het scherm en dat lijkt toch verdacht veel op ‘De Soundmixshow’. En ook Bart Kaëll is er terug bij. “Ja, ik had echt het gevoel dat ik weer in De Soundmixshow zat.”

Bart is dan wel niet de presentator van dienst, die rol is weggelegd voor Laura Tesoro, toch merkt hij veel gelijkenissen met zijn grote show. “Ik snap dat veel mensen het vergelijken met De Soundmixshow. Het is een imitatiewedstrijd. De jury gaat op zoek naar de beste imitatie van een wereldster, die het meest lijkt op het origineel.”, vertelt Bart aan ‘Story’. Tot hiertoe lijkt het dus ene kopie van het origineel maar er zijn verschillen. “Het grootste verschil met vroeger is dat er nu telkens drie kandidaten zijn die hetzelfde idool imiteren. Dat maakt dat wij, als jury, makkelijker kunnen vergelijken. Die doet de beweging goed na, die heeft dezelfde stem.”, gaat Bart verder.

Hij zit er alleszins niet mee dat hij verplaatst is naar de jurybank. “Je kan niet blijven teren op oude rotten in het vak. Maar met mijn verleden als presentator van De Soundmixshow klopt het plaatje wel.” Het beloofd alvast een spannende show te worden vol met verrassingen. “Ik ben toch een paar keer van mijn sokken geblazen, het niveau was heel hoog. Soms dacht ik zelfs dat de echte wereldster op het podium stond.”, laat Bart Kaëll nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.