In een ode aan zijn muzikale held, Will Tura, onthulde Christoff een gloednieuwe tournee genaamd ‘Christoff zingt Tura’. 

De tournee staat in de startblokken om een grandioos eerbetoon te brengen aan de liedjes van de muzieklegende. Gepland in verschillende steden zoals Gent, Hasselt, Brugge, en Antwerpen, wordt dit muzikale avontuur door Christoff beschreven als een project van “allerhoogste respect en álle liefde van de wereld.” Zonder enige terughoudendheid deelt hij zijn enthousiasme over de tournee en laat hij doorschemeren dat het publiek in voor een buitengewoon muzikaal spektakel staat. 

Het is duidelijk dat deze opwindende nieuwe onderneming niet alleen een muzikale mijlpaal is voor Christoff, maar ook een persoonlijke reis om de tijdloze impact van Will Tura in de Vlaamse muziekwereld te eren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.