Gharib is met verschillende programma’s alom tegenwoordig op uw tv. De voorbije jaren was het nog zoeken wat haar ligt en heeft ze een heus testparcours moeten afleggen. “Dat ik nu zoveel kansen krijg, en dat ze bij VTM zo veel vertrouwen in mij lijken te hebben, vind ik dus een hele eer.”, laat ze aan ‘De Morgen weten’.

In het begin van haar carrière was ze zich te bewust van wat er over haar gezegd werd en heeft al snel geleerd dat je niet bij iedereen in de smaak kan vallen. “Nu denk ik: fuck it, ik blijf ten volle mezelf. Ik doe deze job graag, de programmamakers geloven in mij, en ik kom geweldig overeen met mijn collega’s. Dat is wat werkelijk van tel is.”

Al wordt ze wel bestempeld als rolmodel  en wordt ze ook nauwlettend in de gaten gehouden. En dat weegt soms wel door. “Ik drink niet, rook niet en neem geen drugs. Maar wat gebeurt er als ik ooit eens iets doe dat geen voorbeeld waardig is?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.