Van teddybeer tot problematische echtgenoot – het personage van Raf Jansen, Dieter, heeft onlangs een donkere wending genomen in ‘Thuis’. En wees maar zeker dat fans dat hebben gemerkt! 

Terwijl hij spartelt door deze complexe verhaallijn, gaat Raf met Story in gesprek over hoe het is om een personage te spelen dat zo drastisch van richting verandert; vooral terwijl hij in zijn eigen leven geluk en stabiliteit vindt. Raf, die in het echte leven gelukkig samenleeft met zijn vriendin en hun twee kinderen, onderzoekt de uitdagingen en onverwachte voordelen van het uitbeelden van een man wiens liefdesleven in schril contrast staat met het zijne. Met een knipoog naar de fans, onthult Raf in Story zijn perspectief op het belang van het behouden van de lichtere kanten van Dieter. 

Ook laat hij weten dat het spelen van een fictieve schurk op het scherm de perfecte tegenhanger biedt aan zijn vrolijke werkelijkheid als liefhebbende vader en partner.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.