Ondanks zijn 78 jaar blijft Jan Mulder nog steeds een ware adonis. Al geeft hij in Nina, bijlage Het Laatste Nieuws toe daar zelf nooit een hoge indruk van te hebben gehad. 

“Ik heb een beetje de bezorgde trekken van het Groninger platteland, hier rond mijn mond. Maar dat heb ik me nooit aangetrokken”, lacht Jan. “Ik ben geen drankorgel, ik doe geen drugs, ik ben altijd een sportman geweest. Ik heb dus wel een beeldschoon lichaam. 

Aan vrouwelijke belangstelling heeft het Jan Mulder nooit gemankeerd. En zo gebeurde er wel eens wat. “Maar het ging altijd van een andere vrouw uit. Ik ben zelf nooit gaan jagen”, benadrukt hij. “Maar als iemand dat wél deed, jagen? Tja. Ik ben niet van steen.”

Een open huwelijk is echter niets voor Jan en zijn vrouw Johanna, die inmiddels 55 jaar gehuwd zijn. “Ik moet er niet aan denken dat ik dat met iemand anders zou hebben”, gooit hij zijn hart open. 

“En die driften verminderen overigens wel als je de zeventig gepasseerd bent, hoor”, grapt Jan in Nina, bijlage Het Laatste Nieuws. “Al zit het er nog een béétje in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.