Na haar deelname aan het VTM programma ‘Liefde voor Muziek’ is Camille het slachtoffer geworden van bodyshaming. Ze kreeg commentaar over haar ‘niet zo bijzondere looks’ en ‘witte melkflessen van benen’.

Voor Camille was het net een heel bijzondere periode waarbij ze haar muzikaal op verschillende fronten kon tonen. “In een van mijn gelukkigste momenten zijn er toch mensen die blijkbaar graag andere mensen nodeloos kwetsen.” Dat liet Camille weten op haar sociale media. Gelukkig kan ze rekenen op veel fans en werd ze meteen massaal getroost door haar volgers. En dat is voor de verwerking van bodyshaming heel belangrijk volgens lichaamsbeeldcoach Kelly Sacré. “De slachtoffers krijgen ook vaak hartverwarmende reacties van hun volgers. Zo voelen ze zich minder alleen, wat kan helpen om zich weer beter in hun vel te voelen.”, dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.