Je kan hem nog niet door een ringetje halen maar Michel Van den Brande van ‘The Sky is the Limit’ is van 125kilo afgevallen tot 112 kilo. Hij gebruikte hiervoor het populaire middel Ozempic.

Op doktersadvies moest Van den Brande meer bewegen om aan zijn overgewicht te werken. In combinatie het populaire middel Ozempic verloor hij zo al meer dan 10 kilogram. En het zou nog meer kunnen zijn mocht hij ook op zijn eten letten maar dat kan hij niet. Een mens mag ook iets hebben laat hij aan ‘Het Laatste Nieuws’ weten. 

Van den Brande heeft onlangs ook de diagnose van huidkanker te verwerken gekregen en werd in juni nog geopereerd. “Da’s al de tweede keer dat ik met die smerige ziekte te maken kreeg. Alles is onder controle nu, maar ik heb schrik gehad”, zegt hij nog. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.