Het tij kan snel keren. Daar is Michel Van den Brande getuige van. De flamboyante stellingbouwer bekend van ‘The Sky is the Limit’ zou eerder dit jaar voor honderdduizenden euro’s zijn opgelicht door een werknemer. 

De man kon Van den Brande overtuigen om de boekhouding op punt te stellen en zo een enorme soms geld verduisteren. De laatste maanden moet Van den Brande dan ook op zijn uitgaven letten om het hoofd boven water te houden. Al strookt dat niet met zijn vrijgevige aard en wil hij ook andere uit de nood helpen. “Onlangs leende ik een werknemer drieduizend euro voor zijn huurwaarborg. Awel: die gast is al een week ongewettigd afwezig”, laat hij aan ‘Het Laatste Nieuws’ weten. 

Van den Brande twijfelde of hij wel zou aantreden bij ‘The Sky is the Limit: All Stars’ maar het programma zonder de bekendste stellingbouwer van het land zou niet hetzelfde zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.