Meer dan 6000 fans van de soap ‘Familie’ hebben Yoko (Cyra Gwynth) als populairste personage gekozen. En dat terwijl het personage nog maar net 11 maanden meedraait in de serie. Hiermee haalt ze het voor Lars (Kurt Rogiers) en Raven (Aaron Blommaert).  

De kijkers zijn helemaal weg van het brutaaltje dat geen blad voor de mond neemt, dat blijkt uit een rondvraag van het online kijkersforum ‘Familie Fans’. Cyra Gwynth, de actrice zelf, is enorm verrast dat ze nu al zo’n publiekslieveling is. Yoko zit in verschillende verhaallijnen en is door haar brutaliteit een uniek personage. Al heeft ze ook een lief kantje vertelt de actrice aan ‘Het Laatste Nieuws’.  

Volgens de producenten van ‘Familie’ schrijft Yoko hiermee geschiedenis want nooit eerder werd een nieuw personage zo snel aanvaard door de kijker. Het is in elk geval een geweldige start voor de carrière van Gwynth voor wie Yoko haar eerste tv-rol is. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.