Linde Merckpoel, bekend als radio- en televisiepresentatrice, is bevestigd als een van de spraakmakende deelnemers aan ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’. 

In het hart van de drukke keuken, vertelt Linde over de innerlijke strijd en de drang naar perfectie die de competitie oproept. “Het is in de eerste plaats een wedstrijd tegen jezelf. De verwachtingen, tijdsdruk en het verlangen om het goed te doen leiden ertoe dat ook je kleine kantjes daglicht krijgen”, deelt ze in Humo. Linde erkent dat haar voorkeur voor zekerheid en bekendheid in de keuken soms belemmert dat ze speelser is met haar gerechten. 

Dit openhartige inkijkje in haar ervaring toont de emotionele rollercoaster waar de deelnemers van de show doorheen gaan, iets wat zeker de kijkers zal boeien en hen misschien inspireert om hun eigen culinaire comfortzones te verleggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.