In een openhartig interview met Primo deelde Caroline Maes haar inzichten over het balanceren van haar persoonlijke leven en een drukke acteercarrière. 

De actrice sprak in Primo over de uitdagingen en beloningen van het werken in een veeleisende industrie terwijl ze ook zorgt voor haar gezin. Ze deelde in Primo hoe de steun van haar familie en vrienden cruciaal is geweest in haar succes en hoe ze tijd vindt voor zichzelf te midden van een hectisch opnameschema. Caroline Maes besprak ook in Primo hoe de rol in ‘Familie’ haar heeft geholpen persoonlijke en professionele voldoening te vinden. 

Ze deelde in Primo verder ook haar hoop voor de toekomst; zowel op persoonlijk vlak als in haar acteercarrière. Ook deelde ze dat ze ernaar uitkijkt om te blijven groeien en leren in beide aspecten van haar leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.