De evolutie van het karakter Mieke, gespeeld door Caroline Maes, biedt een spiegel naar de groei en veranderingen in ‘Familie’. 

In een recent gesprek met Primo deelde Maes hoe haar karakter over de jaren heen is veranderd en hoe deze veranderingen een reflectie zijn van de groei van de serie zelf. Ze sprak ook over de persoonlijke en professionele groei die ze heeft ervaren door het spelen van Mieke. De verhaallijnen die haar karakter heeft doorgemaakt; van het omgaan met persoonlijke tragedies tot het vinden van liefde en geluk, zijn voorbeelden van de diepgaande en herkenbare storytelling die ‘Familie’ te bieden heeft. 

Caroline Maes benadrukte hoe dankbaar ze is voor de kans om een karakter te spelen dat zo’n connectie heeft met de fans en kijkt uit naar de toekomstige ontwikkelingen van Mieke in de serie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.