Een huwelijk in ‘Blind Getrouwd’ is al vaker misgelopen omdat de man of vrouw in het koppel niet meteen een klik voelde of verliefde gevoelens had. Ook Fleur had daar schrik voor.

“Ik ken mezelf, ik zou durven dicht klappen als de eerste klik er niet is. Ik wist op voorhand dat ik het dan zeker een kans zou blijven geven, om te ontdekken waarom de experts ons bij elkaar hebben gebracht”, zegt Fleur in Dag Allemaal.

Het experiment is nog maar begonnen, maar ook Fleur kreeg al kritiek te verwerken. Maar ze lijkt er zich weinig over aan te trekken.

“Ik hoorde al dat er commentaar was op m’n trouwjurk omdat ze ‘veel te eenvoudig’ was. Dus als ze mij een seut vinden, ze doen maar. Ik zal alleen spijt hebben als ik mezelf op tv niet meer herken. Maar zolang ik mezelf blijf, kan niets me deren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.