Wanneer de reporter van Story de opmerking maakt dat Pommelien Thijs iemand is die zichzelf regelmatig de vraag stelt of ze nog gelukkig is, geeft de zangeres aan dat ze daar momenteel volmondig “ja” op deze vraag kan antwoorden.

“Maar het is wel een vraag die ik mezelf altijd moet blijven stellen”, gaat Pommelien verder. “Of het de juiste reden is waarom ik iets doe, of ik de juiste mensen om me heen heb… Om op die manier ook je geluk te blijven vasthouden, want als je het zelf niet doet, gaat het ook niet gebeuren.”

De jonge ster heeft namelijk gemerkt dat als ze zichzelf niet regelmatig in vraag stelt, dat alles een pak minder leuk wordt. “In alles wat ik doe, is het belangrijk om er plezier uit te halen. En zolang ik het om die reden doe, heb ik ook geen schrik voor de dag dat het er niet meer is.”

Mooi om te zien dat Pommelien, ondanks haar jonge leeftijd, al zo stevig in haar schoenen staat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.