Nathan Vandergunst is als Acid niet alleen een erg succesvolle YouTuber. Volgens Het Laatste Nieuws is hij daarnaast namelijk ook nog een slimme businessman. Zo postte hij tijdens ‘daily december’ elke dag een video op z’n kanaal, omdat hij weet dat dat de periode is waarin adverteerders het geld laten rollen.

“En omdat veel jongeren dan thuiszitten, omdat ze examens hebben”, vult hij glimlachend aan. “Daarom probeer ik ook in de maand juni veel te uploaden, maar door het mooie weer bereik ik dan minder volk”, zegt hij.

“Het coole is dat ik alles zelf doe. Ik heb wel een boekhouder, maar geen manager, niemand die mijn mails leest, niemand die mijn filmpjes bewerkt. Alles wat je ziet, heb ik zelf gedaan”, klinkt het trots. “Als het dan zo goed loopt als nu, doet het extra deugd dat ik kan zeggen: ‘Hey, ik heb dit allemaal zelf verwezenlijkt’, meent Acid

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.