Elodie Gabias is als influencer ook wel wat gekend als het meisje van de fastfood. “Ik wist dat dat werkte, dus greep ik automatisch naar de frieten.”

Al probeert ze dat de laatste tijd toch wat om te draaien omdat ze beter naar haar lichaam wil luisteren. “Nu kan ik nog altijd genieten van een bakje friet en twee vleesjes, maar niet langer twee keer per week. Eén keer volstaat.”, zegt ze in ‘Humo’. Over alcohol zal ze dan weer nooit iets posten. “ik vind onze alcoholconsumptie té genormaliseerd. Elke dag wijn drinken is niet normaal.” Zelf drinkt ze amper al had ze ooit wel eens een nare ervaring. “k was 19 en ik ging uit met een vriendin aan zee. We dronken die avond wodka Bellini. Heel gevaarlijk: je voelt niks tot – bam! – het licht uitgaat. Ik werd wakker in de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis. Het eerste wat de dokter vroeg, was: ‘Heb jij een drankprobleem?’.”, gaat ze verder. Maar toch kent ze één verslaving.

Als influencer is ze natuurlijk grotendeels gebonden aan haar telefoon en dat baart haar toch meer en meer zorgen. “Ik wil graag afbouwen, maar hoe doe je dat? Soms laat ik ‘m met opzet thuis, om toch maar niet in de verleiding te komen.”, laat Elodie Gabias nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.