‘Blind Getrouwd’ kent dan toch nog een extra koppel! Ingeborg lanceerde het als nieuwtje en het zou uiteindelijk tot een primeur leiden voor het programma. Het eerste lesbisch koppel dat elkaar et ja-woord gaf.

Voor Sharon en Karen zijn de opnamen inmiddels afgelopen en is het nu wat zoeken naar het juiste ritme. “Het gaat goed tussen ons! We wonen allebei terug in ons eigen appartement, en net zoals tijdens de opnames is het een beetje zoeken naar tijd: we hebben allebei onregelmatige werkuren. Maar als we goed plannen en afspreken, lukt dat wel.”, laat Karen Van Eeckhoudt weten aan ‘Humo’. Al willen ze het wel rustig aan doen. “We kennen elkaar pas sinds oktober, het is nog te vroeg voor zotte toekomstplannen.”, gaat ze verder. Ze leerden elkaar dus maar pas kennen en dat net voor de feestdagen. Hoe lossen ze dat op?

Niet samen blijkbaar. “Nee, ik ga naar mijn mama. Dat lag al lang vast: ik heb al vaak moeten werken tijdens de feestdagen, en ik heb haar beloofd dat ik dit jaar bij haar zou zijn.”, vertelt Sharon Bracke. “En ik vier bij mijn familie. We vonden het moeilijk om één familie te kiezen. Volgend jaar zullen we vast al beter weten hoe we dat kunnen aanpakken.”, laat Karen Van Eeckhoudt nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.