Voor Sharon Bracke en Karen Van Eeckhoudt zit ‘Blind Getrouwd’ erop. Ze gaven dan wel hun ja-woord aan elkaar, toch wonen ze nu terug apart. “Dit is tot nu toe de moeilijkste periode.”

Sharon en Karen kijken in elk geval heel positief terug op hun avontuur. “Ik zou het zo opnieuw doen. Het waren geweldige weken, we hebben er allebei een goed gevoel aan overgehouden.”, vertelt Karen in ‘Humo’. “Het was een prachtige locatie, we mochten geweldige dingen doen en de crew was heel tof. Samenwonen was ook heel fijn, we voelden ons meteen thuis in dat appartement. En de ceremonie zelf, natuurlijk.”, vult Sharon aan. De opnamen zijn nog niet zo heel lang achter de rug en is het terug naar het gewone leven en naar hun eigen woning. “Het zou dus wel héél snel zijn geweest als we in de tussentijd al hadden besloten om te gaan samenwonen.”, aldus Karen.

Al wil dat niet zeggen dat de liefde bekoeld is. “Het gaat goed tussen ons! We wonen allebei terug in ons eigen appartement, en net zoals tijdens de opnames is het een beetje zoeken naar tijd: we hebben allebei onregelmatige werkuren. Maar als we goed plannen en afspreken, lukt dat wel.”, laat Karen nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.