De popsensatie uit de jaren 2000 rond de toenmalige tienermeiden Tamara, Davina en Britt kenden met hits als ‘Indianendans’ en ‘Funky Monkey’ enorm veel succes. Het was dan ook een kwestie van tijd tot ze weer samen op het podium zouden staan.

“We kregen de vraag om een reünie al een paar keer. Het was nooit het goede moment, want er was altijd wel iemand die niet kon of het niet zag zitten. Toen Qmusic het naar aanleiding van De Foute Party nog eens vroeg, kwam het perfect uit.”, vertelt Tamara aan ‘Flair’. En ook al hebben ze vroeger enorm veel opgetreden, was het eigenlijk een afgesloten hoofdstuk. “Ik denk dat elk meisje ervan droomt om een keer op een podium te staan, maar wij deden dat al in een ver verleden. We genoten er ook met volle teugen van, maar het hoefde voor ons niet meer op zo’n grote schaal.”, gaat Davina verder. Uiteindelijk belandden ze terug op een podium maar het was toch anders dan vroeger. “Als kind sta je daar niet altijd bij stil, maar als volwassene weet je dat alle ogen in het publiek op jou gericht zijn en dat je geen foutjes mag maken.”, aldus Britt. En op dit hadden ze niet gerekend.

“We waren bang dat ze onze muziek nu te kinderachtig zouden vinden. Maar de reacties waren zo positief! We stonden er nooit bij stil dat zoveel mensen onze hits nog uit het hoofd kennen en zo enthousiast zouden zijn.”, laten de M-kids nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.