Luc Appermont draait als presentator al aardig wat jaren mee in het medialandschap. Hij mag dan ook veel bekende Vlamingen tot zijn vriendenkring rekenen. En niet enkel om de leuke momenten mee te maken.

Dat is dan ook één van de redenen waarom hij deze kerst nooit zal vergeten. “Goh, dat is de kerst dat Louis Neefs is overleden. Ik was die dag van dienst als televisieomroeper tot in de namiddag, en op weg naar huis hoorde ik op de radio dat Louis was verongelukt.”, vertelt hij aan ‘Primo’. Luc was toen op weg naar huis voor het kerstdiner. “Iedereen zat aan tafel, klaar voor het eten, maar mijn moeder zei: ‘Heb je het gehoord? Rij maar onmiddellijk naar Gierle.’ Naar de thuisbasis van Louis, bedoelde ze.”, gaat Luc verder.

Voor Luc Appermont zou het een dag worden die hem altijd zal bijblijven. “Ik had een goede band met de familie. En daar trof ik dan Louis’ ouders en zijn zus Connie. Een dag die ik nooit zal vergeten. Heel pakkend.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.