Kerstmis bij de Verhulstjes staat synoniem voor gezelligheid en heerlijk eten, dankzij Ellen Callebouts culinaire kunsten. Dit jaar heeft Ellen, die in het recente seizoen van ‘De Verhulstjes’ een opvallende rol speelt, weer iets speciaals gepland. 

“Gert en Viktor kijken uit naar mijn kalkoen, terwijl Marie en ik gaan voor een vegetarische raclette,” deelt ze met een glimlach. Haar geheim voor een perfecte kalkoen? “Een beetje olijfolie, boter en dan rustig laten garen.” 

Het kerstdiner begint met champagne en hapjes, gevolgd door de spannende pakjesronde. En hoewel Ellen onlangs haar bakvaardigheden testte in ‘Bake Off Vlaanderen’, kiest ze voor kerst voor gemak met een heerlijke buche van de bakker. “Ik wil vooral genieten van de tijd met mijn familie, zonder stress in de keuken,” zegt ze in Dag Allemaal. 

Met Ellen aan het roer van het kerstdiner, belooft het een onvergetelijke avond te worden voor de Verhulstjes!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.