Iluna Planckaert, de oudste dochter van Stephanie en Christopher, heeft een belangrijke keuze gemaakt in haar academische carrière. Na aanvankelijk geneeskunde te hebben overwogen, besloot ze uiteindelijk voor handelsingenieur te gaan. 

Deze beslissing brengt haar dagelijks naar de universiteit van Namen, waar ze na de kerstvakantie haar eerste examens zal afleggen. De keuze van Iluna markeert een belangrijk moment voor de Planckaert-familie, bekend van hun realityserie ‘Chateau Planckaert’. 

Ondertussen verkent haar broer Mageno de wereld van tienerliefde, terwijl hun neef Junior zijn relatie met Pauline voortzet en tegelijkertijd aan zijn rallycarrière werkt. Ondanks eerdere geruchten over een relatiebreuk blijken Junior en Pauline “nog steeds heel sterk samen te zijn” volgens Dag Allemaal. 

De familie Planckaert, altijd vol verrassingen, blijft een bron van inspiratie met hun voortdurende groei en ontwikkeling.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.