Sven Ornelis onthult in Dag Allemaal een diepere laag van zijn persoonlijkheid in een ontroerend gesprek met zijn moeder, Anny. Samen hebben ze een kookboek gemaakt. Het is een boek gevuld met Anny’s traditionele recepten en Svens moderne interpretaties daarvan. 

“Mijn moeders gerechten, mijn grootste herinnering,” zegt Sven met een glimlach in Dag Allemaal. Anny, die aanvankelijk terughoudend was, besloot uiteindelijk mee te werken aan het kookboek, mede om een goed doel te steunen. 

In het gesprek met Dag Allemaal komen ook Svens ervaringen met misbruik op school aan bod; een pijnlijk onderwerp dat hij en zijn moeder samen bespreken. 

De gedeelde liefde van Sven en moeder Anny voor koken en de manier waarop ze samen moeilijke momenten uit het verleden hebben overwonnen is hartverwarmend!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.