Twee keer speelde acteur Hans Van Cauwenberghe een langdurige rol in de dagelijkse VTM-reeks ‘Familie’. Eerst als Willy, later als George. En met series als ‘Spoed’, ‘Flikken’ en ‘Zone Stad’ mag hij nog heel wat bekende tv-titels op zijn conto schrijven. Alleen ene grote hoofdrol is er nooit gekomen.

“Steekt dat een beetje? Ik heb daarmee leren leven, dat zorgt niet voor een slecht gevoel”, reageert Hans desgevraagd in Primo. “Laat me maar met mijn twee voetjes op de grond staan. In kleine zaaltjes spelen of in cafeetjes zingen, dat is allemaal goed voor mij”, aldus de acteur.

“Ooit vond ik het jammer dat ze me niet meer belden, maar ik kan altijd zelf initiatieven nemen en dat doe ik”, vertelt hij verder. “Ik ben blij dat ik zo van mijn werk – toneel en muziek spelen en schrijven – kan leven. Dat blijft fantastisch”, luidt zijn optimistische conclusie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.