Sinds zowat vier jaar heeft acteur Stefaan Degand een relatie met zijn collega Elien Hanselaer, met wie hij in 2020 samen in het toneelstuk ‘Ashes to Ashes’ speelde. Een relatie die ze tot eind 2023 ‘geheim’ wisten te houden. Voor Stefaan was het aangaan van een nieuwe relatie dan ook niet makkelijk na het tragische verlies van zijn vrouw Julie. Zij overleed op 31-jarige leeftijd plots aan een hersenvliesontsteking.

Stefaan bleef achter met hun destijds tweejarige dochtertje Mila. In een interview met Humo vertelt Elien over haar band met het meisje. “Ik heb Mila alle tijd gegeven die ze nodig had om aan mij te wennen”, zegt ze. “Stefaan en ik hebben daar ook altijd goed over kunnen praten: haar welzijn is z’n grootste zorg.”

“Intussen hebben we een goeie dynamiek met z’n drietjes”, vervolgt ze. “Mila noemt mij ook gewoon Elien. Maar op een keer hoorde ik haar met andere mensen praten: ‘Mijn plusmama’, noemde ze me, en ze had het ook over ‘ons gezin’. We hebben het daar nog nooit over gehad en ik wil Mila absoluut niets opleggen – maar dat vond ik wel héél mooi”, glimlacht Elien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.