Sinds 2017 is actrice, presentatrice en zangeres Nathalie Meskens al samen met haar partner Nadim. Met dochtertje Lima en zoontje Loé verwelkomde ze inmiddels ook twee kinderen samen. Maar tot een huwelijksaanzoek kwam het vooralsnog niet.

Verlangt de actrice, presentatrice en zangeres daar niet naar, vraagt het weekblad Story zich af. Het antwoord op die vraag kreeg hun reporter van Nathalie zelf. “Ja, wanneer gaat Nadim op één knie?” vraagt ze zich al lachend af. Om er meteen op serieuze toon aan toe te voegen: “Nee, dat is totaal geen onderwerp bij ons. We hebben samen twee kinderen op de wereld gezet, een grotere verbintenis bestaat er niet.”

“En ik zal niet zeggen dat kinderen opvoeden een relatietest is, maar er wordt wel veel op de proef gesteld”, vertelt ze verder. “Gelukkig zijn we een goed team. Als ik Nadim bezig zie als papa, heel lief en zorgzaam, dan geeft dat onze relatie nog meer diepgang. Maar we waken er ook wel over dat we elkaar graag blijven zien als koppel”, knipoogt Nathalie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.