Hoewel ze hun B&B in de Ardennen twee jaar geleden nog sloten om zich volledig te kunnen focussen op hun Franse ‘Château Planckaert’, besloten de Planckaerts ‘Ten Huize Planckaert’ onlangs toch opnieuw te openen.

Al pasten ze wel hun aanbod enigszins aan, zo lezen we in Story. Zo werd er gesnoeid in de capaciteit en kunnen gasten enkel nog een verblijf boeken tijdens vooraf vastgelegde themaweekends. “Telkens één weekend per maand. Da’s exclusiever voor de gasten en zo blijft het haalbaar voor ons”, zegt dochter Stephanie Planckaert. “Want het allerliefste dat wij als familie doen, is gasten soigneren.”

Bij dat exclusievere aanbod hoort uiteraard een dito prijskaartje. Volwassenen betalen voor hun verblijf €650 per persoon, activiteiten, uitstappen en warme maaltijden inbegrepen. Kinderen tussen de 5 en 15 jaar oud zijn welkom aan halve prijs en wie jonger is dan 5 jaar hoeft zelfs niet te betalen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.