Bart Kaëll is een van de Vlaamse zangers die zich maar blijft heruitvinden en wekelijks nog op een podium terug te vinden is. Hij mag dan al wel de zestig gepasseerd zijn, van stoppen wil hij nog niet weten.

Binnenkort zal je hem zelfs terug wekelijks op je tv-scherm zien. VTM komt immers met een nieuwe talentenwedstrijd ‘Starstruck’. En die lijkt verdacht veel op een andere show van Bart. ““Ik snap dat veel mensen het vergelijken met De Soundmixshow. Het is een imitatiewedstrijd. De jury gaat op zoek naar de beste imitatie van een wereldster, die het meest lijkt op het origineel.”, vertelt Bart aan ‘Story’. Ditmaal zal Bart het echter niet presenteren maar zetelt hij wil in de jury. Hij weet natuurlijk als geen ander waar op te letten. “Stem vind ik uiteraard heel belangrijk, maar ook de beleving van de song. Ik moet het echt voelen. Bovendien moeten ze zich goed inleven in de persoonlijkheid van hun ster.”, gaat Bart verder.

Naast de opnamen van ‘Starstruck’ beloven het ook nog drukke maanden te worden voor Bart Kaëll. Niet alleen treedt hij met zijn eigen nummers nog op. Ook met zijn man Luc Appermont kan je hem in verschillende theaters terugvinden. “De komende maanden is dat vooral met Luc, want we toeren door Vlaanderen met onze voorstelling Een paar apart.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.