Christoff heeft zijn nieuw album uitgebracht en laat zich hierin van zijn meest persoonlijke en kwetsbare kant horen.

Liefde mag natuurlijk niet ontbreken in zijn nummers. Ook al is hij al twee jaar vrijgezel denk hij nog geregeld terug aan zijn relatie met zijn vorige vriend Richie. “Ik heb die song geschreven met Ritchie in mijn achterhoofd, drie jaar geleden, toen we nog een koppel waren. Hij vindt het zelf trouwens heel mooi en passend.”, vertelt de zanger aan ‘Story’. Ook een ode aan zijn mama mag uiteraard niet ontbreken. Ze heeft hem dan ook jaren begeleidt in zijn carrière. “Toen ze het nummer voor het eerst hoorde, was ze heel emotioneel. Mama is grote fan van mij, maar ik ook van haar. Ik kijk enorm naar haar op.”

En er is nog een belangrijke vrouw in zijn leven. Zijn petekind Lisa-Marie, de dochter van zijn zus Lindsay, betekent alles voor hem en is op dit moment zijn grote liefde. Al wil hij nog even wachten met een nummer voor haar te schrijven. “Ooit wil ik een nummer voor haar schrijven, maar wel pas als ze oud genoeg is om het echt te beseffen.”, besluit Christoff nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.