Zanger Christoff is al twee jaar uiteen met zijn vriend Ritchie. De twee komen wel nog goed overeen en Ritchie is ook nog de vaste roadmanager van Christoff. “Het grappige is dat Ritchie en ik nu beter overeenkomen dan toen we een koppel waren. Dat wil ik niet op het spel zetten.”

Christoff mag dan al enige tijd vrijgezel zijn, dat betekent niet dat hij allerlei feestjes afschuimt. Hij is nooit een echte nachtraaf geweest. “Zelf ben ik niet zo’n plakker op feestjes. Op een bepaald moment heb ik het gehad en wil ik gewoon naar huis.”, vertelt hij aan ‘Story’. Voor zijn werk is Christoff immers al veel weg van huis en vertoeft dan ook nog eens veel in het buitenland. Hij is altijd graag thuis geweest al merkt hij daar wel een verandering. “Nu ik single ben, voel ik minder die nood of verplichting om thuis te zijn.”, gaat hij verder.

In elk geval zal de toekomstige vriend van Christoff er dus rekening mee moeten houden dat hij veel weg is. “Het is aan hem om uit te zoeken: kan ik daarmee leven of niet? Mijn carrière is heel belangrijk voor mij, die betaalt de rekeningen, hé.”, gaat Christoff verder. Al lijkt een nieuwe relatie nog niet meteen aan de orde voor hem. “Ik heb niet meteen de behoefte om mij te binden. Maar ik heb er goede hoop op dat ik niet alleen zal moeten sterven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.