Het leek wel in de sterren geschreven dat Jolien en Brecht uit ‘Blind Getrouwd’ getrouwd zouden blijven. De twee wonen inmiddels samen en leren nu ook andere kanten van elkaar kennen.

“Ik ben ontzettend gestructureerd, terwijl Brecht veel nonchalanter is. Bovendien is hij heel dromerig. Soms zijn we aan het babbelen en krijg ik plots geen antwoord meer.”, vertelt Jolien aan ‘Story’. Brecht mag dan wel een dromer zijn, Jolien is dan weer de doordenker van de twee. “Jolien staat op en haar molen begint meteen te draaien. Gek word ik ervan.”, gaat Brecht verder.

En dat is niet het enige waar Brecht aan moet wennen. “Dat ze heel vaak haar handen wast. Na een toiletbezoek is dat logisch, maar niet als je thuiskomt met de boodschappen omdat je producten hebt vastgenomen. Zelf zie ik daar het nut niet van in.”, biecht Brecht op. Jolien wil alles zo clean mogelijk houden. “Hij komt dan graag aan mijn gezicht en de gedachte dat al die microben op zijn handen zitten: dat gaat niet voor mij.”, laat Jolien nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.