Britt Van Marsenille is al 8 jaar samen met haar vriend Frederik en stapten iets meer dan een jaar geleden ook in het huwelijksbootje. Ze kon echter nooit weten dat ze daardoor aan de andere kant van de wereld zou belanden. “Je geeft elkaar een thuis, maar je trekt mekaar ook uit de zetel om de wereld te ontdekken.” En dat mag je letterlijk nemen.

Haar lief is half Panamees en heeft nog veel familie wonen in Centraal-Amerika. “We proberen om de twee à drie jaar naar daar te reizen.”, vertelt Britt aan ‘Story’. En ze heeft er ondertussen haar hart ook verloren. “Je kan daar op bountystranden zitten zonder iemand tegen te komen, maar ook trektochten doen in de bergen en de prachtigste watervallen tegenkomen.”, gaat ze verder.

Voor Britt Van Marsenille heeft Panama alvast veel troeven en het is ook nog niet zo toeristisch waardoor je er nog echte pareltjes hebt lezen we in ‘Story’. “Ik ben ontzettend blij dat ik dat via mijn lief allemaal kan ontdekken.”, klinkt het nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.