Margriet Hermans is bijna 40 jaar lang met muziek bezig en kende de laatste jaren een revival dankzij het programma ‘Liefde voor Muziek’. Dat ze nu nog in de bloemetjes wordt gezet had ze nooit zien aankomen.

Ook al was ze pas acht jaar oud toen ze begonnen is met zingen bij een kerkkoor, haar carrière als zangeres begon in 1985 en twee jaar later kwam haar eerste zelfgeschreven nummer ‘Een Vriend’ uit. Je kan dus eigenlijk niet anders zeggen dat effectief een leven vol muziek heeft gehad. En dat is de aanleiding voor deze onderscheiding.

Margriet Hermans krijgt immers een plekje in de Eregalerij van Radio2 voor Een Leven Vol Muziek lezen we in ‘Story’. “Dat ik deze blijk van erkenning krijg, is voor mij echt de kers op de taart van mijn carrière.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.