Dat Paul Michiels een bezige bij is merk je niet alleen aan zijn zangcarrière. Hij heeft ook nog eens acht kinderen bij drie verschillende moeders.

Na zijn scheiding had hij lange tijd amper contact met zijn kinderen. “Het was een moeilijke periode, maar we moesten er allemaal door. Mijn beslissing om bij mijn eerste vrouw weg te gaan, was cru, maar ze was nodig om ons leven verder te zetten.”, biecht hij op aan ‘Dag Allemaal’. Nu zijn alle plooien gladgestreken en is het contact beter dan ooit. “We zien elkaar niet zo vaak in levenden lijve, maar dankzij de moderne communicatiemiddelen hebben we veel contact. Ik durf zelfs te zeggen dat wij door foto’s, filmpjes, WhatsApp… dichter bij elkaar staan dan ik ooit bij mijn ouders heb gestaan.”, gaat hij verder.

Zijn kinderen houden hem zeker nog jong en met de verschillende leeftijden tussen 18 en 48 heeft hij met elk van hen ook een andere band. “Zij willen maar één ding, en da’s dat ik gelukkig ben. Wij vormen een hecht gezin en wij zijn content met elkaar en het leven dat wij leiden.”, besluit hij nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.