Paul Michiels mag dan al wel 75 zijn, hij blijft optreden en platen maken. “Alles gaat wel een beetje trager, maar mijn stem is nog goed en ik kan m’n teksten nog onthouden.”

Zo heeft hij net ‘I Welcome You’ uit waarin hij onder andere over zijn acht kinderen bij drie moeders zingt. “Zij zijn alles voor mij. Vroeger zag ik hen veel te weinig, maar nu vormen wij een hecht gezin.”, vertelt hij aan ‘Dag Allemaal’. Dat hij niet meer de zanger is van in zijn hoogdagen beseft hij natuurlijk maar kijkt wel met veel trots terug op zijn carrière. “Ik heb ook nooit gewerkt, ik heb altijd alles graag gedaan in mijn leven.”, gaat hij verder. Enkel voelt hij wel dat hij meer op zijn lichaam moet letten. “Ik merk alleen dat alles een beetje trager gaat. En mijn vrouw wijst mij erop dat ik recht moet lopen.”

Hij heeft zelfs nog een nieuwe show klaar waarmee hij op tournee gaat langs verschillende theaters en ziet het zelf nog groter. “Dat ik nog eens in het buitenland zou kunnen scoren. Veel hangt natuurlijk van toeval af.” En als het kan wil hij blijven spelen tot het einde van zijn dagen. “Sterven op het podium, dat zou geweldig zijn, al denk ik niet dat ik het zo lang zal uithouden als zanger.”, laat Paul Michiels nog weten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.