Evy Gruyaert is inmiddels al een jaar verloofd maar een concrete trouwdatum is er nog steeds niet. Wat wel vaststaat is dat het kleinschalig wordt. Dat vindt ze gezelliger en is beter voor haar gezondheid.

Evy kampt namelijk al jaren met migraine dus hoe minder drukte hoe beter. Ook haar omgeving vindt het wel tijd dat er eindelijk eens een datum komt. “Veel mensen vragen er wel naar, maar daar trek ik me niets van aan. Uiteindelijk is het iets tussen Frederik en mij, alles op zijn tijd.”, vertelt ze aan ‘Story’.

Momenteel is ze nog met de trouwringen bezig maar verder staat er nog niets vast. Ook al doen ze het rustig aan, jarenmoet het nu ook niet meer duren. “Nee, ik wil niet in een rolstoel naar het altaar geduwd worden. We zullen wel eens landen, alleen weten we nog niet wanneer.”, laat ze nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.