Frans Bauer heeft het afgelopen een opmerkelijke transformatie ondergaan en is 32 kilo afgevallen. “Ik heb geen specifiek dieet gevolgd, ik ben gewoon op mijn eten beginnen te letten.”, vertelt hij. Dat in combinatie met intensief sporten zorgt ervoor dat de zanger terug beter in zijn vel zit.

Het was bij een tv-optreden dat het voor hem duidelijk werd dat er iets moest veranderen. “Ze kochten steeds grotere tv-kostuums voor mij. Ik had op een bepaald moment maat 56 aan en er zat een scheur in. Toen besefte ik dat het vijf voor twaalf was.” Doordat tijdens corona alle optredens wegvielen begon hij meer en meer te eten uit verveling. En dan werd zijn wereld nog op zijn kop gezet. “In januari 2022 kreeg Mariska ook een herseninfarct en van ellende zocht ik troost in voedsel. Ik weet dat ik een jojo ben, maar dit keer had ik het gewoon te ver laten komen.”, vertelt hij aan ‘Story’.

Zelf wil hij nog een paar kilo kwijt en dan zit hij terug op een ideaal gewicht. Al begint hij nu al de voordelen te voelen van zijn gewichtsverlies. “Ik ben veel fitter, heb meer energie en ben minder snel moe. Zo fijn! En ik krijg veel complimentjes. Mensen vinden me nog charmanter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.