Voor Wim Soutaer is het twintig jaar geleden allemaal begonnen bij Idool en sindsdien is hij niet meer weg te denken van het podium. En dat veel mensen zijn muziek wel smaken ondervond hij recent nog. “Een koppel heeft me ooit verteld dat ze een nummer van mij gebruiken om hun liefde te vieren.”

Dat streelt natuurlijk je ego. Voor Wim is muziek zijn droomjob al zou hij wel voor een dag eens premier van ons land willen zijn. “Handen en tijd te kort denk ik dan, maar blijkbaar lukt dat toch.”, getuigt hij aan ‘Story’. Naast zijn respect voor de premier kijkt hij zelf ook op naar enkele artiesten.

En met Miley Cyrus zou hij graag eens iets willen gaan drinken. “Ze is voor mij een van de beste zangeressen van deze periode met toffe nummers en een supermooie en speciale stem.”, besluit hij nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.