Het is allemaal snel gegaan voor Kobe Ilsen. Op amper 2,5 jaar tijd hebben ze een huis gekocht, een kind gekregen en zijn ze verloofd. Kobe en Sara hebben ook een zware periode achter de rug met hun zoontje die een jaar lang met zware darmklachten kampte. Zou het allemaal te veel geworden zijn voor het koppel?

Er is in elk geval iets aan de hand lezen we in ‘Dag Allemaal’. Wie hen volgt op sociale media heeft het misschien zelf al gemerkt. “Plots verwijderden zowel Kobe Ilsen als Sara Vermassen alle foto’s van hen samen van Instagram. In haar bio haalde Sara de omschrijving ‘verloofde van Kobe Ilsen’ weg. Ook hij paste zijn bio aan.” Schrijft ‘Dag Allemaal’. Enige tijd terug gaf Sara al aan in een interview met ‘Het Laatste Nieuws’ dat het niet volledig snor zit tussen de twee. “Het was zeker niet altijd rozengeur en maneschijn binnen onze relatie, maar we hebben Magnus altijd voorop geplaatst. Nu is het weer vaste grond zoeken, bekomen van wat er allemaal gebeurd is en vooruit kijken.”, vertelde ze toen.

Wat wel zeker is is dat ze beide een drukke agenda hebben en dan kan je elkaar wel eens mislopen. “Ikzelf ben volop aan het werk bij ATV, Kobe zit geregeld in het buitenland voor opnamen van zijn nieuw VRT 1-programma ‘Mijn Eerste Reis’.”, gaat Sara verder. Het is dus nog even afwachten tot er een officieel bericht komt van de twee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.