Davy Gilles treedt al jaren op als zanger en heeft dan ook al op heel wat podia gestaan. Van feesttenten tot het Sportpaleis, noem het op en hij heeft er gestaan. Al merkt hij wel dat dat niet zonder gevolgen is.

Ook hebben artiesten steevast oortjes is, een leven lang optreden laat toch zijn sporen na. “Ik ben ook almaar voorzichtiger met oortjes en zo, want ik heb toch al wat gehoorschade opgelopen.”, vertelt hij aan ‘Dag Allemaal’. En dat is jammer want hij probeert de band met zijn oudste dochter Sam te verbeteren. Zij gaat al eens graag dansen maar Davy meekrijgen naar een discotheek zit er niet in. “Ik vind dat veel te druk. Ik raak snel overprikkeld.”, geeft Davy toe.

En zeker met zijn gehoorschade zou dat allesbehalve een goed idee zijn. “Discotheken afschuimen zou dat alleen maar erger maken.”, zegt hij nog. Wie dus denkt dat het na een optreden van ‘De Romeo’s’ nog volle pret is in de auto achteraf, die heeft het mis. “Soms is het muisstil in ons Romeo-busje op de terugweg naar huis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.