Dat Davy Gilles er een woelig liefdesleven heeft opzitten is algemeen geweten. Hij heeft in totaal vier kinderen bij drie verschillende vrouwen. Er is dochter Sam, met zijn jeugdliefde Cindy, er zijn zoon Beau en dochter Noa met zijn huidige vrouw Sasha Rosen, en dan is er zoon Maxime, die er kwam na een slippertje toen Davy en Sasha al samen waren. Zijn oudste dochter Sam heeft hij al kind amper gezien en dat wil hij nu veranderen.

“Ik was altijd de baan op voor optredens in de weekends en vakanties, Sam groeide vooral op bij haar mama.”, vertelt Davy aan ‘Dag Allemaal’. Hij heeft veel gemist van haar jeugd en probeert die verloren tijd nu in te halen. “We zijn onlangs met ons tweetjes naar Barcelona op citytrip geweest om haar 21ste verjaardag te vieren. We gingen ook al naar Londen en Valencia. Die qualitytime met ons tweeën is zalig.”, gaat hij verder.

En als ze dan samen op reis gaan mag het ook al eens iets kosten. Davy heeft met ‘De Romeo’s’ en andere optredens toch al goed verdiend en wil zijn kinderen daar mee van laten genieten. “Sam houdt van shoppen, haar mama minder, dus als we samen op stap zijn, wordt er veel gewinkeld. Ik laat het gewoon gebeuren. En dan mag het wel iets kosten. Ik heb veel te lang elke euro omgedraaid.”, besluit Davy nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.