Davy Gilles mag nu dan wel al enkele jaren een goed gevulde bankrekening hebben. Voeger was het helemaal anders. “Tot ik volwassen werd, was ik nooit verder geraakt dan de camping in Bredene.”

De zanger treedt bijna wekelijks op met ‘De Romeo’s’ of met zijn echtgenote Sasha. Met ‘De Romeo’s’ alleen al treedt hij al 20 jaar op. Tel daar zijn acteerprestaties en soloprojecten bij, dan heeft de zanger al een aardig vermogen opgebouwd. En toch heeft het lang geduurd vooraleer hij er van is binnen genieten. “Mijn ouders hadden het niet breed en daardoor heb ik lang al mijn geld opgepot.”, vertelt Davy aan ‘Dag Allemaal’.

Het was uiteindelijk zijn collega Gunther Levi die hem vertelde dat het leven te kort is en hij het zich wel kan permitteren. “Hij zei: ‘Smalle, geniet nu toch ook eens van uw centen, we werken potverdikke al twintig jaar lang dag en nacht en we missen elk familiefeest, het wordt tijd dat je er een beetje van profiteert.”, gaat Davy verder. Sindsdien heeft hij een klik gemaakt en geeft hij al eens wat meer uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.