Blind getrouwd fans zijn al langer overtuigd van de slaagkansen van Alexander en Fleur in ‘Blind Getrouwd’. Fleur heeft zich de voorbije weken meer en meer opengesteld en dat lijkt zijn vruchten af te werpen. Alleen mist Alexander nog iets.

Het beslissingsmoment komt dichterbij en dan worden de gesprekken almaar belangrijker. Eerlijk zijn tegenover elkaar moet dan echt wel en iedereen begint de slaagkansen meer en meer af te wegen. Voor Alexander leek het ook dat Fleur zijn ideale vrouw zou kunnen zijn. “Er zijn zoveel raakvlakken tussen ons, we hadden een geweldige huwelijksreis en het samenwonen verliep vlot.”, vertelt hij aan ‘Dag Allemaal’. Alleen blijkt dat nu niet voldoende te zijn. “De gevoelens moeten nu echt wel eens gaan volgen. In het begin heb je er nog alle vertrouwen in dat ze wel zullen komen. Maar nu? De tijd begint te dringen.”, gaat Alexander verder.

Een huwelijk zonder gevoelens is natuurlijk geen ideale basis en ook niet makkelijk om te bespreken met Fleur. “We hebben daar eerlijk over gebabbeld onder ons twee. Daar zijn wat tranen gevloeid, maar ’t was een goed gesprek.” Er rest dus niet veel tijd meer. En dat weet Alexander ook. Ze nemen dan ook een belangrijke beslissing net voor het beslissingsmoment.

“Ik moet echt wel het gevoel hebben dat ik naar Fleur verlang. Het is nu aan mij om alles te laten bezinken. Voor het beslissingsmoment gaan we ook enkele dagen apart wonen, misschien merk ik daar pas hoezeer ik haar mis?”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.