de echte theekransjes van vandaag gebeuren niet meer achter gesloten deuren, maar open en bloot in de ether – neem nou ‘Go with the flow’, de podcast waarin Ann Van Elsen en Ellemieke Vermolen het beeld van de perfecte moeder grondig door elkaar schudden; dat schrijft Story. 

Gekibbel over tandartsafspraken of de bekentenis dat trampolinespringen na de bevalling niet meer is wat het geweest is, deze twee moeders laten horen dat het oké is om niet altijd alles onder controle te hebben. In de ene hoek hebben we Ellemieke, die ondanks haar zen-uitstraling toegeeft dat ze af en toe uit haar slof kan schieten tegen haar tienerzonen – want ja, ook zij heeft haar grenzen. En in de andere hoek is er Ann, die haar dochters leert dat een slechte dag hebben niet het einde van de wereld is. Dit duo is niet bang om de glamour van het moederschap te laten varen en te praten over de chaos die het soms met zich meebrengt. 

Hun podcast is een les in echtheid, een reminder dat het leven rommelig, luid en soms ronduit moeilijk is – en dat is helemaal prima. Want, zoals Ann en Ellemieke zouden zeggen, het gaat niet om perfectie, maar om echtheid en verbinding!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.