Heeft ze dat echt gedaan? Jools Jatta Janssens, de ster uit ‘Familie’ die we allemaal kennen als de beeldschone Jamilla met haar kenmerkende krullenbos, heeft een drastische transformatie ondergaan die haar fans in beroering brengt; dat schrijft Dag Allemaal

Met een simpele foto heeft Jools de look waar we allemaal van zijn gaan houden omgeruild voor een strakke, steile coupe. “Een nieuwe era voor Jamilla?”, vragen fans zich af terwijl ze hun liefde voor Jools’ nieuwe stijl tonen door haar Instagram te overladen met zonnetjes en hartjes. De transformatie heeft een golf van enthousiasme ontketend en bewijst dat Janssens niet alleen flexibel is in haar acteerwerk maar ook in haar persoonlijke stijl.

Of het nu een blijvende verandering is of een tijdelijke uitspatting, één ding staat vast: Jools Janssens weet hoe ze de aandacht moet vasthouden!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.