In de wondere wereld van showbizz heeft Veerle Baetens opnieuw de spotlight veroverd, dit keer vanuit de regisseursstoel! Met een regiedebuut dat de Vlaamse cinema doet gonzen, laat Veerle zien dat ze meer is dan alleen een actrice – ze is een ware verhalenverteller. 

“Het Smelt” weerspiegelt haar visie tot in de perfectie, en de leading lady van Vlaanderen deinst niet terug voor de uitdagingen: van tijdsdruk tot het werken met jonge acteurs in intieme scènes. Het maken van de film was een heuse rollercoaster, maar Veerle navigeerde met een mix van moederlijke zorg en een controlefreaks precisie; dat schrijft Primo. Buiten het scherm is haar leven minstens net zo fascinerend – of het nu gaat om haar visie op ouder worden, haar nieuwsgierigheid naar de toekomst van haar tienerdochter, of de mysterieuze invloed van de horoscoop op haar karakters. 

Veerle is de ster die blijft verrassen en inspireren en de fans kunnen niet wachten om te zien welke creatieve grenzen ze vervolgens gaat verleggen. Veerle Baetens is nog lang niet klaar met betoveren!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.