Sinds zijn deelname aan De Slimste Mens Ter Wereld wordt Bockie De Repper voor zowat elk tv-programma gevraagd. Hoewel hij op de meeste aanvragen een negatief antwoord geeft, heeft hij over Snackmasters niet getwijfeld, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws. “Het heeft me door heel wat katers geholpen”, grapt hij.

Dat hij ooit presentator van dit populaire programma ging worden stond haast in de sterren geschreven. Bockie is namelijk groot geworden met de frituurvleesjes in de hand aangezien zijn moeder lang in een frituur gewerkt heeft.

“Tussen mijn zestiende en zesentwintigste ongeveer. En dat is keihard werken. ’s Morgens beginnen met de voorbereidingen om pas ’s avonds om tien uur af te sluiten. Het nadeel is dat ik ze heel weinig zag, het voordeel is dat ze vlak voor tien nog even een berichtje stuurde welke vleesjes ze voor ons kon meenemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.