“Zeer klassevolle opmerkingen. Gelukkig ben ik niet onder de indruk van bodyshamers.” Hiermee reageerde Lesley-Ann op kritiek nadat ze weer eens het mikpunt werd van bodyshaming. Lichaamsbeeldcoach Kelly Sacré moedigt bekende Vlamingen dan ook aan om bodyshamers met naam en toenaam naar buiten te brengen.

“Elke bodyshamer die we kunnen stoppen, is een kleine overwinning.”, zegt Sacré in ‘Dag Allemaal’. Lesley-Ann Poppe is al jaren het mikpunt van bodyshamers. Telkens als ze een foto in bikini deelt, heeft ze prijs. ‘Lelijke hangborsten’, ‘een puddingkont’ en ‘een lelijke smoel’ zijn maar enkele van de vulgariteiten die ze al moest slikken. En toen er na haar bevalling enkele kilootjes aan bleven plakken, was dat ook niet naar de zin van sommige volgers.

Gelukkig is Lesley-Ann niet op haar mondje gevallen en geeft ze de bodyshamers lik op stuk. “Het drukt de bodyshamer met de neus op de feiten, zodat die in het vervolg hopelijk twee keer nadenkt voor hij of zij zoiets post.”, laat Sacré nog weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van redactie247.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.